Parijs Motor Show: Crédit Agricole Auto Bank en Drivalia samen voor de toekomst van mobiliteit

NEWS
  • Van 14 tot en met 20 oktober zullen de twee bedrijven, die deel uitmaken van de CA Personal Finance & Mobility Group, aanwezig zijn op de prestigieuze Parijs Motor Show met een stand van 650 vierkante meter in hal 4.
  • Er worden vijf volledig elektrische modellen tentoongesteld van partnermerken GAC Motor, Tesla, Dongfeng, MG Motor en Cadillac, die belangrijke zakelijke partnerschappen en joint ventures in Europa en Azië hebben opgezet met de Franse groep.
  • De stand zal Drivalia’s Green Garage bevatten, een speciaal gebied waar bezoekers een interactief platform kunnen testen waarmee ze met behulp van AI het elektrische voertuig van hun dromen kunnen creëren.
  • Verschillende conferenties die openstaan ​​voor het publiek zullen worden gehouden op de stand van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 oktober, om de elektrische mobiliteit van morgen te bespreken met economen, ingenieurs, NGO’s, fabrikanten, energiespelers, enz.

Van 14 tot 20 oktober vindt in Parijs de 90e editie plaats van Mondial de l’Auto, een van de meest prestigieuze auto-evenementen van Europa. Crédit Agricole Auto Bank en haar leasing- en mobiliteitsbedrijf Drivalia zullen deelnemen en bevestigen hiermee hun toewijding om belangrijke internationale spelers te worden in de nieuwe mobiliteitsdienstensector.

CA Auto Bank en Drivalia delen een stand van 650 vierkante meter in hal 4 met Crédit Agricole Personal Finance & Mobility, de enige aandeelhouder van beide bedrijven. Met haar aanwezigheid op het evenement bevestigt CA Personal Finance & Mobility, samen met haar entiteiten, haar ambitie om de Europese leider te zijn in elektrische mobiliteit, terwijl ze zichzelf positioneert als een speler die inspeelt op nieuwe mobiliteitsbehoeften en de uitdagingen van de energietransitie.

Er worden vijf volledig elektrische modellen van partnermerken tentoongesteld: een GAC Aion Hyptec SSR, een Tesla Model 3 Performance, een Dongfeng MHero 1, een MG Cyberster en een Cadillac Lyriq. Deze voertuigen vertegenwoordigen belangrijke zakelijke partnerschappen en joint ventures die in Europa en Azië zijn opgezet door de Franse groep en haar dochterondernemingen – CA Auto Bank, Drivalia en Agilauto – die ook op de stand aanwezig zijn.

De grote stand zal het toneel vormen voor een druk programma van activiteiten en vergaderingen, waaronder een speciaal initiatief op basis van kunstmatige intelligentie: Drivalia’s Green Garage. Dankzij een geavanceerd AI-aangedreven systeem stelt de Green Garage gebruikers in staat om een ​​digitale versie van hun “droomauto” te creëren door een reeks gepersonaliseerde vragen te beantwoorden. Nadat ze hun ideale auto hebben geconfigureerd, ontvangen gebruikers een selectie van elektrische autoverhuuraanbiedingen uit de Drivalia-catalogus die overeenkomen met het voorgestelde model.

De Green Garage van Drivalia omvat een breed scala aan elektrische voertuigen, ontworpen om aan alle mobiliteitsbehoeften te voldoen: van iconische en gevestigde merken zoals Tesla, Mazda, Audi en Lotus tot nieuwere merken zoals BYD, Dongfeng en Omoda, met modellen variërend van wendbare stadsauto’s (zoals de MG 4 volledig elektrische en BYD Atto 3) tot elegante sedans (zoals de Tesla Model 3 en de Polestar 2), SUV’s (zoals de Tesla Model Y en de Cadillac Lyriq) tot luxe modellen (zoals de Porsche Taycan, Lotus Emeya, Voyah Dream en Dongfeng MHero 1).

Ontworpen om gebruikers op een meeslepende en interactieve manier dichter bij duurzame mobiliteit te brengen, zal de Groene Garage vervolgens beschikbaar zijn op de Drivalia-website, waardoor een nog breder publiek de kans krijgt om een unieke ervaring te beleven, tussen verlangen en realiteit.

7 conferenties om de toekomst van elektrische mobiliteit vorm te geven

Van maandag 14 oktober tot en met vrijdag 18 oktober 2024 worden er zeven conferenties gehouden op de stand van CA Personal Finance & Mobility om elektrische mobiliteit vanuit alle hoeken te bespreken met gasten. Deze conferenties zijn toegankelijk voor alle bezoekers van de show:

  • Maandag 14 oktober van 15.00 tot 15.30 uur – Presentatie van de catalogus van CA Mobility Services (leveringen, garanties, laadstations, autodelen, etc.).
  • Dinsdag 15 oktober van 14.00 tot 14.45 uur – Conferentie “Zijn we klaar voor een 100% elektrische toekomst?” met Virginie Boutueil, onderzoeker in de sociaal-economische aspecten van mobiliteit, en Bernard Jullien, academicus en econoom.
  • Woensdag 16 oktober van 10.30 tot 11.00 uur – Conferentie “Elektrisch voertuig: laten we de waarheid van de leugens onderscheiden” met Antoine Herteman, voorzitter van Avère, Julien Robert, vicevoorzitter van Sales en Network van Saic Motor France, en Leo Larivière van de NGO Tansport &Environnement.
  • Woensdag 16 oktober van 11.30 tot 12.00 uur – Conferentie “De stroom gaat voorbij: wanneer elektrisch rijplezier opnieuw uitvindt” met Nicolas Meunier en Lionel Robert, autojournalisten.
  • Donderdag 17 oktober vanaf 13.30 uur tot 14.00 uur – Conferentie “Steden, platteland, welke geografie voor elektriciteit?” met Marc Mortureux, algemeen directeur van de PFA, en Olivier Dubois, directeur elektrische mobiliteit bij EDF.
  • Donderdag 17 oktober vanaf 14.15 uur tot 14.45 uur – Conferentie “De verschuiving naar elektrisch: een kans voor toegankelijkheid?” met Charlotte de Vilmorin, Chief Public Affairs Officer van Newav, en Pierre Folliot, CEO van Newav.
  • Vrijdag 18 oktober van 14:00 tot 14:30 uur – Conferentie “Bedrijf: belangrijke schakel in elektrificatie” met Leo Larivière van de NGO Transport & Environment en Pascal Pavard, hoofd van het wagenpark van EDF.

Registratielink

Persconferentie op de stand van CA Mobility (hal 4 – A41) op 14 oktober van 12.15 tot 12.30 uur.

CA Auto Bank S.p.A.
CA Auto Bank is een universele bank, volledig in handen van Crédit Agricole Personal Finance & Mobility, die als onafhankelijke en multimerkenspeler opereert in de autofinanciering en leasing en in de mobiliteitssector. CA Auto Bank biedt een compleet scala aan krediet- en verhuuroplossingen en verzekeringsdiensten. Lening-, lease- en verhuur- en mobiliteitsfinancieringsproducten aangeboden door CA Auto Bank zijn specifiek ontworpen voor de verkoopnetwerken, voor particuliere klanten en bedrijfsvoertuigen. CA Auto Bank is aanwezig in 18 Europese landen (Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Italië, Noorwegen, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk) en in Marokko, direct of via vestigingen, met in totaal ruim 2.600 medewerkers. Via Drivalia, het verhuur-, leasing- en mobiliteitsbedrijf van de Groep, biedt de Bank een volledig assortiment mobiliteitsoplossingen, van het delen van elektrische auto’s tot innovatieve autoabonnementen en verhuur van alle looptijden. Drivalia houdt zich bezig met allround mobiliteit en biedt innovatieve mobiliteitsplannen die flexibiliteit, een digitale ervaring, een on-demand aanpak en duurzaamheid combineren. In juni 2019 lanceerde het bedrijf het Mobility Store-netwerk, fysieke verkooppunten waar klanten toegang hebben tot al zijn mobiliteitsdiensten. Met de opening van de eerste volledig geëlektrificeerde Mobility Store op de luchthaven Torino Caselle in 2020, gevolgd door vele anderen, is Drivalia een toonaangevende operator op het gebied van duurzame mobiliteit geworden. Dankzij de meer dan 1.800 laadstations die tot nu toe in al zijn winkels zijn geïnstalleerd, beschikt het bedrijf zelfs over het grootste particuliere geëlektrificeerde netwerk in Italië. Het elektrificatieproces zal ook in 2024 doorgaan in alle Europese landen waar Drivalia actief is.Voor meer informatie

www.ca-autobank.com

www.drivalia.com

Delen op

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • E-mail